του Χρ. Μεσσήνη
Το   Σχολείο μας, επιδιώκοντας να συνεχίσει τη συμπαράσταση και υποστήριξη του στα παιδιά της στέγης του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μαρούσι, μια κίνηση  από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που ξεκίνησε τα περασμένα Χριστούγεννα, είχε τη χαρά να επισκεφθεί ξανά με επταμελή ομάδα μαθητριών, τη στέγη στο Μαρούσι.

Οι  περισσότερες από τις μαθήτριές μας, δεν είχαν συμμετάσχει στη προηγούμενη επίσκεψη μας (Χριστούγεννα) και έτσι η υπεύθυνη της στέγης ενημέρωσε τα παιδιά, για το σκοπό της ίδρυσης και τη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τα παιδιά μας άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον, όλα αυτά που μας έλεγε η υπεύθυνη και έκαναν αρκετές  ερωτήσεις.

                     

Οι  μαθητριές  μας, παρέδωσαν στους ανθρώπους του Σπιτιού, τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη, που είχαν συγκεντρωθεί από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Η μετακίνηση τους έγινε με τη συνοδεία του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Κοκκινάκη και του Θεολόγου καθηγητή κ. Μεσσήνη, με τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητά τους.

Τα παιδιά μας χάρηκαν πολύ, που είχαν την ευκαιρία να δείξουν με αυτό τον τρόπο, τη συμπάθεια και την υποστήριξη τους, σε παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση! Χρόνια Πολλά!

Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριές μας, καθώς και στις οικογένειές τους.

Το 2ο Λύκειο ξανά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»