Επιστολή του Διευθυντή προς τους/τις κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας

Αγαπητοί Κηδεμόνες

Σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που οφείλεται στη νέα ασθένεια covid-19, το Λύκειο μας κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες μας σε επαφή με το σχολείο.
Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα στον ιστοχώρο του 2ου Γενικού Λυκείου που ονομάζεται:

Πανδημία covid-19. Ενημέρωση, Οδηγίες, Εκπαιδευτικές δράσεις 

Σ’ αυτήν την ιστοσελίδα δημοσιεύουμε εξ αποστάσεως εκπαιδευτικές δράσειςανακοινώσειςεπιστημονικές πληροφορίες, επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), του Υπουργείου Παιδείας και σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις που τίθενται σε ισχύ αυτήν την περίοδο και αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, την σχολική κοινότητα, και την προσπάθεια που κάνει η Χώρα μας και όλος ο Κόσμος, για την καταπολέμηση της διασποράς και την εξάλειψη της ασθένειας covid-19, που προκαλεί ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που οφείλονται στις υποδομές και στην πολύ μικρή εξοικείωση των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, γίνεται προσπάθεια από τους καθηγητές και καθηγήτριες του Σχολείου μας, να επιτευχθεί κυρίως ασύγχρονη και σε κάποιο βαθμό σύγχρονη τηλεκπαίδευση.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικές μ’ αυτήν την προσπάθεια, θα βρίσκετε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, στην ενότητα E-Learning.

Αν κάποιος/κάποια κηδεμόνας χρειάζεται για επείγοντα λόγο, κάποιο έγγραφο από το σχολείο, μπορεί να στείλει e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@2lyk-n-ionias.att.sch.gr και θα του/της το αποστείλουμε.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά από πλευράς υγείας πρωτίστως για τα παιδιά μας και για όλους μας επίσης, ενώ τα ζητήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα τα αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα, στο μέτρο του δυνατού.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Κοκκινάκης

Επιστολή Διευθυντή προς Κηδεμόνες