Την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 09:0 το πρωί, η Ομάδα κοριτσιών χάντμπολ του 2ου ΓΕΛ παίζει στο μικρό τελικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στα Πευκάκια, με την ηττημένη ομάδα του αγώνα μεταξύ του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης (Θεσσαλονίκη) και της «Αμερικάνικης Ακαδημίας» -το λύκειο που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Η ομάδα χάντμπολ κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας που παίζει αύριο 19/2, στις 9:00, στο μικρό τελικό για τις θέσεις 3η-4η. (Φωτο Γρ. Φυσ. Αγωγής Β’ Αθήνας)

Οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας έφτασαν στην Τελική φάση των αγώνων αποκλείοντας το 4ο ΓΕΛ Κορυδαλλού με σκορ 33-31, σε αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου και ακολούθως το ΓΕΛ Άργους με 36-10 σε αγώνα που έγινε στο Άργος, ενώ σήμερα το πρωί ηττήθηκαν από την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Καματερού με σκορ 24-36.

Οι ημιτελικοί αγώνες και οι μικροί τελικοί, σύμφωνα με το Πρόγραμμα της τελικής φάσης γίνονται στο κλειστό στα Πευκάκια, ενώ οι τελικοί αγώνες Κοριτσιών και Αγοριών θα γίνουν στην κλειστή αίθουσα χειροσφαίρισης «Κασσιμάτης» στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018.

 

Η ομάδα Χάντμπολ Κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ στο μικρό τελικό του Final-4!