Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) αρχίζουν από σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου και λήγουν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.  Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/. Οι υποψήφιοι φοιτητές, για να εκδώσουν κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι απόφοιτοι του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως την 1:00 μ.μ. στο σχολείο και να απευθύνονται στον Διευθυντή κ. Ν. Κοκκινάκη ή την Υποδιευθύντρια κ. Σ. Βλάχου. Εάν ανήκουν στην κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό Λύκειο.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι από τις 21-06-2019, μπορούν να υποβάλλουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών Λυκείων, μπορούν να προβούν στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Το 2ο ΓεΛ Νέας Ιωνίας για την υποστήριξη της υποβολής του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ, θα λειτουργήσει τις Δευτέρες 1 και 15 Ιουλίου, καθώς και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, 9:00-14:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπέδειξε το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις ΟΔΗΓΙΕΣ χρήσης της εφαρμογής, ενώ στο μενού της εφαρμογής – Ηλ. Μηχανογραφικό 2019, μπορείτε να αναζητήσετε τις βάσεις, τα στατιστικά προτιμήσεων και βαθμών του προηγούμενου έτους, το υπόδειγμα του έντυπου Μ.Δ., καθώς και το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να τη δείτε και να την κατεβάσετε, από τον σχετικό σύνδεσμο που ακολουθεί:

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2019 Υποψηφίων ΓεΛ